Karriär

Peter Altrov ansvarar för rekrytering av personal på ELK. Han har jobbat 20 år på ELK, framför allt med projekt inom fastighetsinstallationer och med kunder som Swedavia på Landvetter Flygplats, Got Event på Valhallabadet och Scandinavium. Lediga jobb
Lediga jobb CVFöretaget som helhet har ett brett urval av kunder med sina specifika anläggningar som ni kan läsa mer om på hemsidan. ELK utför även kontroll och uppföljning under byggtiden samt entreprenadbesiktningar.

Vårt arbetssätt bygger på ett intimt samarbete. Vi har alltid en nära relation till kunden där våra ingenjörer har ett stort engagemang. Vi anpassar lösningar efter kundens problem och unika situation. Kunden talar direkt med den som utför jobbet. Det medför färre misstag och att vi kan ge snabba svar.

För att arbeta på ELK måste man vara elingenjör och helst ha några års erfarenhet i branschen. Du kan även vara nyutexaminerad med erfarenhet från elinstallationer. Vi arbetar med CAD när vi projekterar anläggningar för el- och telesystem.

 

Inom företaget prioriteras kompetensutveckling för medarbetare mycket högt. Vi har en god sammanhållning och erbjuder alltid intressanta arbetsuppgifter i spännande projekt.

Lediga jobb

Just nu söker vi konstruktör inom el- och telesystem.

Är du intresserad? Hör gärna av dig med en ansökan till:

peter.altrov@elk.se

Peter Altrov
ELK i Göteborg AB
von Utfallsgatan 30
415 05 GÖTEBORG