Jessica och Tomas presenterar sig närmre

Efter 3 års studier på Jönköpings tekniska högskola är jag redo för nya utmaningar och ser positivt på en framtid i ELK-teamet. Jag hoppas kunna ta del av den breda kompetensen och erfarenheten som redan finns men också bidra med nya idéer. – Jessica Marko

 

Efter att ha avslutat mina två års studier på Chalmers inom mastersprogrammet Elkraft, så hoppas jag kunna komma med nya och färska idéer till företaget. Även att få omsätta dessa kunskaper för kommande utmaningar. Vill även passa på att tacka ELK för att få chansen att läsa vidare. – Tomas Ingmarson

6 juli 2017


 

Marstrands Havshotell

Hotellet ska byggas för att få fler hotell- och konferensrum, utökad matsal med ny bar och café, ny lounge med tillhörande butiksyta samt lokaler för gym och yoga.

ELK utför projektering av el- och telesystem där kontrakterade entreprenörer är med från start.

frg Marsstrand 01

Visualisering: Wingårdhs arkitektkontor

Våra ljusdesigners ska bland annat ljussätta fasad, balkonginklädnad och undertak i loungen som även sträcker sig ut på undersida balkonger.

5 juli 2017


 

Ny och nygammal medarbetare

Då är Tomas och Jessica på plats!

Tomas är åter efter 2 års studier på Chalmers där han avslutat masterutbildningen Elkraft.

NyttKontor_medarbetare

Jessica förstärker vår ljusavdelning som nu består av 3 personer. Hon har avslutat sina studier på Ljushögskolan i Jönköping.

15 juni 2017


 

Kungälvs Resecentrum

kungalvs rc_night_1_copyright

Kungälvs Resecentrum kommer att bli en ny knutpunkt för busstrafiken i Kungälv, både lokal-, regional- samt expressbussar kommer att mötas här.

kungalvs rc_day2 copyright

ELK har utfört projekteringen av El-, Tele- och Transportsystem för Västtrafik.

Kungälvs Resecentrum1-1

Byggnationen är nu i full gång.

6 april 2017